Първата партида от предпазни медицински облекла на Zara вече е доставена

...
Първата партида от предпазни медицински облекла на Zara вече е доставена
Коментари Харесай

Първата партида от предпазни облекла на Zara вече е доставена в болницата в Галисия

Първата партида от защитни медицински дрехи на Zara към този момент е доставена в болница в Галисия, Испания. Това е и родното място на. Снимките на болничните дрехи, които за момента са 4000, за негативно време обиколиха обществените мрежи. Направени с изключителна точност, те защищават от разнообразни пръски и имат еластични маншети, които разрешават да медиците да вдигнат ръкавите си нагоре при нужда. Те са за многократна приложимост и могат да се перат.  

Произвеждат се във фабриката на Zara в Галисия, която сега е предоставена безплатно на държавното управление на Испания. Понастоящем 9 от 11-те заводи на стилната марка там са особено преустроени, с цел да създават артикули за. 

Преди време компанията майка Inditex, учредена от испанския милиардер Амансио Ортега, разгласи, че ще стартира производството на медицински произведения във всички свои заводи в Испания. Така най-голямата текстилна компания в света е произвела над 35 милиона болнични от началото на рецесията. Тя не е уволнила нито един от своите 24 000 служащи в страната и макар понижените си доходи и загубите от 24% единствено за първата седмица на месец март, заплаща заплати от " личния си джоб ". 

 

Las batas de Zara ya están llegando a los hospitales. GRACIAS, AMANCIO ORTEGA.
— ISABEL GARCÍA TRÍAS (@isabeltrias)  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР